Mi-am pierdut rabdarea cu partidul asta. De doua luni isi tot spala rufele murdare in direct pe web-cam-ul national. Asa ca nu mai reprezinta nimic pentru mine, nici din punct de vedere profesional, ca stire adica.
In ultimele 3 zile insa, gluma s-a ingrosat in mod misterios. Pentru prima data de cand exista PSD se prefigureaza alegeri cat de cat libere in acest partid mamut.

Ponta este speranta acestui partid. Tanarul asta are sanse sa salveze ruina esicherului politic de stanga. Dintre cei 9 candidati este singurul care poate aduna. Poate convinge electoratul ca partidul asta merita o sansa, poate reuni gastile din PSD, poate aduce pacea intr-o familie dezbinata, dar mai ales poate opri migratia catre alte partide sau catre, chipurile, Grupul de independenti.
Victor Ponta reprezinta cu adevarat schimbarea la fata a unui partid imbatranit in mesaje, blocat in baroni, coplesit de interese si vanghelizat peste masura.

Motivele pentru care Ponta poate:

– E tanar (mare schimbare pentru un partid care pana acum s-a prefacut ca promoveaza tineretea si competenta)
– Este intelectual, cult, vizionar
– Trece sticla (are discurs, are replica, vorbeste bine, se uita in camera, nu se enerveaza, nu i se subtiaza vocea la nervi, este pozitiv, e constructiv)
– Nu e banuit de coruptie

Despre Presedintele de-o noapte, doar atat: cu el PSD-ul nu mai are nicio sansa. El nu poate. Vorba alegatorului „cu sustinerea pe care a avut-o Geoana si femeia de serviciu de la partid ar fi castigat alegerile”.

Daca nu se trezesc psdeii maine, ii va adormi Basescu pe veci.

Reclame