Directori, profesori, doctori, functionari, muncitori sau politicieni, parlamentari, angajati in ministere constientizeaza, in sfarsit, paradoxul! Isi taie singuri lefurile.

Membri simpli ai PDL au facut-o prin activismul desantat din noiembrie trecut: hai la vot pro-Basescu, nu vrem inapoi in comunism…Cei care sunt azi prin functii de conducere o fac prin sustinerea Guvernului „Amputeaza Viata Romanului”. Unora nu prea le convine nici sa fie mustrati de mama si de tata, nici sa fie huliti de vecini, nici sa se arunce cu oua in ei pe strada sau sa fie salvati de jandarmi. Si uite-asa incepe show-ul: o profesoara din Ploiesti isi rupe carnetul de membru PDL in direct la TV, un alt PDL-ist isi arde carnetul de partid in fata Prefecturii din Constanta, parlamentarii pleaca unul cate unul spre afaceri sau independenta, numai sa nu se asocieze ca imagine cu calaul Natiunii, Guvernul Traian-Boc (Amputeaza Viata Romanului).

UNPR, sau Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei anunta ca se abtine de la votul motiunii de cenzura. Tare! Se negociaza intens, nu? Asta e declaratia pentru fraieri. Cine stie ce se cere in schimbul sustinerii Puterii!? Da’ atentie cum suna Uniunea asta: pentru Progresul Romaniei. Pai si care-i progresul daca te abtii Mariane? (la Sarbu ma refer, care stie foarte bine cum sta treaba asta cu taiatul pensiei si al salariului). Si daca nu iei atitudine Cristiane, tu care stii cum e cu responsabilitatea prin Europa si prin lume, cum lupti pentru progres? Pe Oprea, nu-l intreb, ca nu ma intereseaza raspunsul lui. E vid de omenie, personajul asta.

Da’ cu echipa de comunicare a viitorului Guvern PDL, condus de Elena Udrea, as avea ceva de discutat. Cat de geniali va credeti voi, mai ageamiilor, sa-mi vindeti mie o Elena nepieptanata, nefardata, imbracata prost, insomniaca din cauza ratelor la banci?!

http://webtv.realitatea.net/actual/guvernul-taie-stimulentele-salariale-acordate-in-institutiile-publice

Dupa ce mi-o lasarati sa se lafaie prin toate tabloidele, emisiunile, stirile – calare sau pe teleski, cu pantofi, sandale sau cizme de mii de euro, cu genti nesimtite si bijuterii deochiate, opulenta, dezbracata, ingamfata, exagerata…veniti acum sa-mi cersiti mila, prietenie, sustinere?

Bai comunicatorilor, dati-mi si contul duduii, in care sa-mi virez solidaritatea!

PS: din creditul ei de 3 milioane de euro pot trai o luna 20.900 de pensionari. Si ne ajung banii sa ne facem si tricouri cu fata duduii…

Reclame