Cam asa si cu cei mai multi dintre ziaristii si analistii astia. Bat campii de dimineata pana seara, cu ochii pe neputinta alesilor. Da’ efectul e cel de vuvuzela: MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC.

Nici nu-i ajuta, nici nu-i incurca pe cei din teren. Isi pierd suflul si timpul fara rost.
Se vazu clar la alegerile de anul trecut. Urlara degeaba in cor, ca iesi tot cum vru el.

De la anuntul prezidential cu austeritatea se vorbeste numai despre taierea pensiilor si a salariilor, cu fix aceiasi 10-20 de invitati, pe la toate TV-urile si T-show-urile. Parca toate productiile sunt in pana de idei. Nimic nou, nimic concret, doar discutii fara sens si desigur, fara efect!

Motiunea s-a votat pana s-a cenzurat. Acu’ o tinem langa cu remanierea, de parca ar conta ce si pe cine deserveste, cine si cum se mai imbogateste. Pai si ce daca ar pleca cei trei B (Boc, Berceanu, Blaga), in locul lor n-ar veni tot ei? PDL-ei? Ce-mi pasa mie POPOR ca pleaca unul si vine celalalt, daca mana pe mana se spala si amandoua dosul prezidential?! Si daca mi-ar pune-o prim-ministru pe Elena, ce-mi pasa mie POPOR? Nu ma facu deja de ras in lume cand ii dadu ministerele cu bani? Cand si-o urca pe fiica-sa la tribuna Parlamentului European?

Bre realizatorilor, lasati bre circul si treceti la lucruri serioase. Pe-aici pe langa voi se chitaie de foame si de sete, blocurile stau sa cada, in spitale sufla viforul mortii…Bre, in tarisoara asta batranilor le ies viermi din ochi, parintii n-au bani sa le puna copiilor paine pe masa. Ogoarele Romaniei sunt pline de ciulini si noi mancam rosii turcesti. Doctorii ne pleaca cu miile, profesorii culeg capsuni si struguri prin Spania, creierele mari ne sunt cumparate de americani. Astea sunt stirile de care ar trebui sa-ti pese, bre romane. Asta e realitatea de care nu mai e timp pe la tv-eu.

Eu eu nu va intreb cu rautate, sunteti cumva angajati la Presedintie? Sau nu va prindeti ca tot el va face agenda? Haideti domnilor, e vremea sa va treziti, ce naiba? Daca o sa-mi spuneti ca de data asta ati intors poporu’ impotriva lui, o sa rad cu lacrimi. Domnilor, el a intors poporu’ impotriva PDL-ului. Cu ajutorul vostru, ce-i drept. Uite-asa ca vru el. Sa le arate cine e mai puternic, na! Si nu-i mai insultati inteligenta. Pana va dezmeticiti voi, vine tot el cu solutia salvatoare.

Pana una alta, iaca un mesaj pentru tot poporu’ (circula pe retelele de socializare, da’ la o adica poate fi si purtat nu? sa intram cu totii in randul vuvuzelelor)

Reclame