Daca-mi place, imi place! Asta e Primarul meu, cel mai gospodar: Cristian Popescu Piedone.

A refacut aleile, stradutele dintre blocuri, a reamenajat parcuri si locuri de joaca, piete si statii de autobuz. Iar acum a intrat si-n spatiul verde de la mine de la bloc, in ciuda vecinutelor mele care vroiau sa-si planteze singure 10 floricele si doi trandafiri, printre ziduri de caramizi albe si tufenici vestejite.

Piedone, o singura nelamurire am vis-a-vis de deciziile tale de Primar. De ce ai desfiintat unele sedii ale Administratiilor financiare? Ma straduiesc sa-ti platesc o taxa de parcare de 48 de lei, dar gasesc tot timpul coada, la singurul sediu care mai exista (sau pe care l-am aflat eu). Deci ori e lipsa de informare, ori de interes pentru adunarea taxelor si impozitelor. Pai draga Primare, crezi ca trebuie sa te alerg eu cu banii, sau ma ajuti tu sa-mi achit taxele la zi?

Si mai departe, fara legatura directa cu Piedone:

Hatisul birocratiei romanesti ne face viata un cosmar. O amenda de circulatie m-a plimbat ieri din ghiseu in ghiseu. La Sectorul 2, unde ma aflam cu treaba, n-au vrut sa-mi incaseze amenda ca eu stau in 4. Am pierdut o ora in trafic s-o achit in 4. Acolo am incercat sa impusc doi iepuri, sa platesc si impozitul la masina. Nu se poate, mi s-a spus, trebuie la Administratia financiara din Sectorul 6, ca acolo e sediul firmei.

Ce-o fi-n capul vostru mai conducatori alesi, reprezentanti ai poporului? Cum uitati voi de unde ati plecat si pentru ce ati fost pusi in functii? Cum ajungeti voi sa transformati Statul asta in baba-cloanta, in loc sa fie Fat-frumos care sare in ajutorul cetatenilor lui?

Reclame