E dovedit. Basescu este singurul lider pe care-l avem. Azi. Politicianul cu atitudine. Care dicteaza directia, pe vreme buna sau rea. Capabil sa inlature pana si tripleta aducatoare de eurogrei a PDL in numai 3 luni, de la amenintare.

Noi avem un spirit de turma mult prea dezvoltat. Zice ciobanul “mana”, mergem inainte. Urla “ho”, luam pozitia drepti si stam pe loc. Nu suntem capabili de actiune. Avem doar reactie.

Iar Opozitia e o gluma proasta. In frunte cu pitipoancele politice Crin si Victoras. Care mi-au agresat auzul cu teorii politicianiste liberale sau social-democrate, fara nicio solutie concreta. Suspendarea presedintelui, motiunea de cenzura de demitere a Guvernului sunt apa de ploaie, baieti. Dati-i cetateanului o veste care-l priveste! De exemplu ca propuneti reducerea TVA-ului la alimente sau altceva care sa stopeze enormitatile astea de costuri. Sa se alinieze odata preturile noastre la mancarea de zi cu zi, cu cele din tarile dezvoltate. Bre Victoras, care te dai social-democrat, stii cat costa o cutie de masline de 350 de grame la noi? Intre 1,5 si 2 euro, la Carrefour. Stii cat e oriunde afara? In tarile alea care au salarii de 10-15 ori mai mari? 0,33 euro. Tot la Carrefour. Si aceeasi cutie, desigur.

Noi sa fim sanatosi. Sa cheltuim mult, ca sa traim prost!

Reclame