Sunt mandra de Sorin Oprescu. De aparitia lui publica de astazi. De cat de cald si direct li s-a adresat sustinatorilor lui de stanga – “poporul PSD”. E bine sa te intorci uneori la radacini.

Frumoasa primire! Sala a vuit, a aplaudat. Uralele au fost la adresa politicianului Sorin Oprescu, care prin discursul de azi a dovedit atitudine, preocupare. Experienta politica si publica si-au spus cuvantul. A aratat ca un politician slefuit. Sorin Oprescu nu mai este timorat de multime sau de camerele de televiziune. Si nici nu poarta ranchiuna. Sa nu uitam ca in 2008, acest mare partid, pe care l-a slujit 15 ani, ii taia aripile, ii oprea zborul. Motiv pentru care Oprescu a fost nevoit sa candideze independent la Primaria Bucurestiului.

Am fost langa el. Stiu ce a insemnat hotararea luata. Stiu cat i-a fost de rau sa plece de langa ai lui. Si cat de mari au fost eforturile, zbaterea, emotiile unei candidaturi fara un partid in spate. Singur. Exact cum nu suporta Sorin Oprescu sa fie. Este cea mai sociabila persoana pe care o cunosc. Iubeste oamenii. E capabil sa participe la orice fel de discutie. Si asculta. La 58 de ani inca mai are rabdare sa te lase sa-ti termini ideea, sa insiste daca nu ai fost foarte clar in ceea ce ai vrut sa-i comunici.

Sorin Oprescu este independent din fire, dar dependent de oameni. Nu e un slogan electoral, ci o realitate. Pentru asta va avea intotdeauna respectul meu!

Reclame