De-aia nu mai vorbesc eu la telefon. Ca nu-mi plac transcrierile lor. Uite mai bine scriu aici pe blog, asumat, litera cu litera.

Azi, SOV e internat la Floreasca. Si tot azi apar noi interceptari din dosarul lui, de altfel, fara nicio legatura cu cauza pentru care e cercetat. Cand a fost retinut, SOV spunea ca pe vremea in care il curtau pedeleii sa-i cumpere televiziunea, il amenintau cu niste interceptari, prin care-i defaimau salariatii, colaboratorii, vedetele RTV.

Azi, apar transcrieri de genul celor de mai jos.

CĂTĂLIN POPA:Da. O să stăm să documentăm deşi mă ardeau mâinile să ieşim repede cu el, dar nu putem pentru că sunt lucruri foarte grave.
SOV: Sunt grave, nu?
CĂTĂLIN POPA: Da.
SOV: Aşa tati, aşa băiatul lui tata. F… în gură să-l f… Hai că vin şi eu acasă să pun umărul (râde – n.n.).
CĂTĂLIN POPA: (râde – n.n.). Da.
SOV: Rar mi se întâmplă, fără mişto CĂTĂ, să mă mobilizez cum m-am mobilizat de data asta.
CĂTĂLIN POPA: Da. Am simţit şi eu pe alocuri.
SOV: Rar mi se întâmplă. Mi-am scos oştile regulate din cazărmi, nici măcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostaşii.
CĂTĂLIN POPA: (râde – n.n.).
SOV: – Da. De data asta… multă prostime, dat fiind faptul că poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, prostimea asta încă ţine cu imbecilul şi trebuie să-i degajăm prostimea.
CĂTĂLIN POPA: – Da.
SOV: I-o degajăm f… în gură să-l f… Hai, te pup! Pa!
CĂTĂLIN POPA: – Drum bun! Pa!”

sau

SOV: Dacă în locul lui Boc ar fi fost Mugur Isărescu, acelaşi tratament l-ar fi avut. Înţelegi, Sergiu?
Sergiu TOADER: Da.
SOV: La fel îl f… pe Mugur Isărescu, fără să clipesc, cu toate că ştii ce respect am pentru acel individ. Dacă interesele mele de business ar fi cerut-o, nu stăteam pe gânduri, Isărescu caca, e rău, dacă aste mi-ar fi adus două puncte de rating. Corect sau nu e corect?

……………………………
SOV: De asta am nevoie.
SERGIU TOADER: Eu, când mă întorc, să ştii că lucrurile nu pot fi… Oamenii pot fi manipulaţi. Manevraţi, cu rezultate foarte nasoale.
SOV: Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie să creadă ceea ce este: este organizaţia lui Vîntu şi răspunde la comanda lui Vîntu.
S. TOADER: Asta vreau să le spun.
SOV: Corect.
S. TOADER: Că, altfel nu ştiu cum se construieşte.
SOV: Dar nu vreau altceva, nu mă interesează, nu vreau să comunic o falsitate, adică: Băi, sunteţi liberi!
S. TOADER: Nu, nu.
SOV: Nu sunteţi liberi, nene. Vă convine, lucraţi, nu vă convine, plecaţi, ce mare căcat!
S. TOADER: Exact asta vroiam să-ţi spun, când mă întorc acolo, la butoane, asta trebuie să le spun oamenilor, pentru că mi-ai cerut să fac asta, asta fac, să-mi bag p… dacă nu. Într-adevăr, dacă ai nevoie de asta, îţi garantez, o să fie o construcţie beton, foarte eficientă.
SOV: Da, bătrâne, de asta am nevoie, de o construcţie foarte eficientă, să răspundă comenzilor economice la care este supusă. Nimic altceva. Asta încerc… În sfârşit, ne-am clarificat! Dar asta trebuie comunicat în clar, care vrei rămâi, care vrei, pleci. Eu nu vreau să manipulez, să prostesc pe nimeni, eu sunt foarte corect. În general, cu oamenii sunt corect.

Opiniile si intrebarile mele:

1. Putine comentarii televizate azi despre transcrierile interceptarilor SOV-vedete/sefi Realitatea TV. Imi pare rau colegi, daca o sa incercati sa-mi spuneti ca nu sunt interesante pentru public. Sunt, atata vreme cat cei care sunt nominalizati sunt formatori de opinie, in Romania.

2. Evenimentul zilei si B1TV sunteti fix in situatia Realitatea TV. Numai ca in cealalta tabara. Initial, Evz ne insulta inteligenta si publica subtitlul: •Sorin Ovidu Vîntu despre caseta în care Traian Băsescu ar lovi un copil: „Da, măi, e trucată” . Dupa sesizare, il schimba.

3. Transcrierile postate de Evz sunt defaimatoare de-a dreptul pentru Catalin Popa si Sergiu Toader, dar foarte ingaduitoare cu ceilalti. In discutiile dintre ei si SOV apar multe puncte de suspensie, in loc de raspunsuri. Oare de ce unii beneficiaza de mai multa protectie?

4. Cine urmeaza?

5. Iarasi si-a atins Basescu tinta.

PS: Mare patron de media, MAI BINE NU TE MOBILIZAI. Valabil si pentru Dinu Patriciu.
Daca oamenii ar fi putut prezenta corect jurnalistic nerealizarile lui Basescu, nu am fi cu totii in aceasta situatie. V-ati lasat atrasi in jocul lui, ati intrat in pielea de „moguli”si „baieti buni”. Acum va infrange cu propriile voastre arme.

Hai, sanatate!

Reclame